Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yakaının açık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Hakikaten yangınlardan korunmak için anayasa olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve tatminkâr bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda skorlan tüm değfiilkenlere rabıtlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseriya metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen baş etken kapının coşkunluke metanet seviyesidir. Bu felakete peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda Yangın kapısı istanbul belirlenmektedir.

Cihan üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil olgunlaşmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari evetğundan en yaygın standartlardan birisi BS şu demek oluyor ki İngiliz Standardıdır.

Husus 3- Kaçış merdiveni strüktürnın haricinde kalabilir. Fakat bununla dayalı uyulması müstelzim kimi kurallar bulunan. Mesela; bir bünyenın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden aşkın ise yapı dışına çıplak merdiven bünyelmasına destur verilmemektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en faik kalite ve en elverişli hediye politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page